Salgsvurdering

Solgt eller gratis
Vi bestræber os på at sælge din ejendom bedst muligt og hurtigst muligt. Vi har en af Syd- og Østsjællands laveste rater for sager, som ikke bliver solgt og går retur til sælger, nogen af de korteste salgtider og mindste prisafslag. Det er blandt andet derfor, vi kan tilbyde alle vores kunder ”Solgt eller gratis”.

Hvis din ejendom ikke bliver solgt inden for den aftalte tidsperiode, skal du med andre ord hverken betale markedsføring, mæglersalær, fotograf eller dokumentomkostninger. I det tilfælde er den eneste omkostning du får, når du sætter ejendommen til salg, udgiften til udarbejdelse af et energimærke, som er lovpligtigt*, samt hvis du ønsker at få udarbejdet en tilstandsrapport og et el-eftersyn.

*Gælder ikke sommerhuse.

Omfattende lokalkendskab
Vi har ejendomme til salg i Faxe, Stevns og Køge kommuner. Vores medarbejdere har boet i lokalområderne i adskillige år og har derfor et indgående kendskab til udviklingen og tendenser inden for lokalsamfundet – foruden en dybdegående indsigt i det aktuelle boligmarked.

Vi møder vores kunder i øjenhøjde og er kendetegnet ved vores nærværende og personlige relation til vores kunder. Vi oplever derfor, at både købere og sælgere ofte kigger ind til os – også efter handlen er afsluttet. Vi har altid tid til en uforpligtende snak og går ikke af vejen for at anbefale en dygtig, lokal håndværker eller give et godt råd med på vejen.

Fleksible åbningstider – alle ugens 7 dage
På vores hjemmeside finder du ingen faste åbningstider. Vi er nemlig fleksible og holder åbent, når det passer dig. Kan du ikke fange os på kontoret 56 71 30 40, er du altid velkommen til at kontakte mig på mobilen – Nanna 20 65 27 57.

Hvis vi er ude af huset og ikke har mulighed for at tage telefonen, kan du blot lægge en besked eller sende en SMS, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Få en uforpligtende salgsvurdering
Vil du vide, hvor meget dit hus kan sælges for i det aktuelle marked?
Så bestil en gratis salgsvurdering nedenfor og vi kontakter dig eller ring til os og aftal nærmere.

Bestil en salgsvurdering