Måske er din bolig mere værd, end du tror? 

Hvis du også ønsker at kende prisen på din bolig, så udfyld nedenstående formular og modtag en salgsvurdering fra din lokale ejendomsmægler!

Hvorfor DanskeBolig er den rette ejendomsmægler til dit boligsalg, hvorend det er i Stevns, Faxe, Køge og Vordingborg kommune!

  • Vi har et omfattende lokalkendskab, idét vi selv færdes og er bosiddende i henholdsvis Stevns, Faxe, Vordingborg og Køge kommune.

  • Vi er fleksible og har åbent for fremvisninger, vurderinger og møder alle ugens 7 dage.

  • Selvstændig- og selvbestemmende ejendomsmægler, så vi skaber vilkårene og rammerne for din perfekte bolighandel.

  • Garanti på fokus af dit salg – vi skal ikke forsøge at sælge bankhenvisninger, forsikringer, alarmsystemer og hvad man ellers hører om.

  • Vi er tilgængelige på telefon og e-mail alle ugens 7 dage.

 

Solgt - eller - gratis 

Hos DanskeBolig har vi fokus på at sælge din ejendom hurtigst muligt og til den bedste pris. Vi har en af Syd- og Østsjællands laveste rater for retursager - som ikke sælges, korteste liggetider og laveste/mindste prisafslag i procent pr. bolighandel.

Hvis din ejendom – mod forventning – ikke er solgt inden den aftalte tidsperiode, så skal du hverken betale for markedsføring, mæglersalær, dokumentomkostninger eller fotograf. Deraf kommer udtrykket ’solgt eller gratis’

Den eneste udgift du som sælger har, det er udgiften til det lovpligtige energimærke (gælder ikke fritidshuse), samt hvis du ønsker at få udarbejdet el-eftersyn og tilstandsrapport.