Baggrunden for Danskebolig

 

Forretningens historie - DanskeBolig Knud-Erik Jørgensen

DanskeBolig Knud-Erik Jørgensen er blandt Sydøstsjællands ældste ejendomsmæglerforretninger. Forretningen blev grundlagt den 07/05-1976 af den blot 26-årige Knud-Erik Jørgensen. Knud-Erik havde en baggrund som bankassistent på hele 9 år, hvorfra han kunne drage en masse erfaring.

DanskeBolig Knud-Erik Jørgensen har været en fast bestanddel af Faxe by og har haft huse til salg i byen lige siden 1977.

 

Nanna Søndergaard overtager forretningen

Den 01/01-2012 blev den 25-årige Nanna Søndergaard ansat som ejendomsmægler med henblik på et generationsskifte. Blot 1 år efter ansættelsen overtog Nanna forretningen som den ansvarlige indehaver og Knud-Erik Jørgensen fortsatte derefter i forretningen som medarbejder, hvor han kunne bruge sine mange års erfaring. Butikken beskæftigede på daværende tidspunkt i alt 2 medarbejdere.

Kort tid efter åbner Nanna Søndergaard en butik mere. Denne gang er det på Stevns, nærmere Hårlev. Butikken får hurtigt sucess og er på nuværende tidspunkt, en af de mest sælgende ejendomsmæglere på Stevns.

DanskeBolig beskæftiger nu i alt 5 medarbejdere og butikkerne sælger samlet set i omegnen af 100 boliger om året, fordelt på de tre butikker i Faxe, Hårlev og Præstø.

 

Hos DanskeBolig får du:

  • En realistisk salgsvurdering

  • Et professionelt salgsforløb med ugentlig kontakt og dialog

  • Information omkring det nuværende og aktuelle boligmarked

  • Ingen begrænsninger ift. dit salg, uanset om det er: fritidshus, villa, landejendom, helårs- og fritidsgrunde eller erhvervsejendomme – med andre ord, så sælger vi alt