Hvem er vi?

Nanna Søndergaard

Indehaver og ejendomsmægler, MDE

– Uddannet finansøkonom i 2005 fra Niels Brock, København
– Uddannet ejendomsmægler i 2007 fra Erhvervsakademi Sjælland

Nanna har siden 2007 arbejdet som ejendomsmægler primært med salg af mindre landbrugsejendomme og blev i 2012 ansat hos DanskeBolig. 1. januar 2013 overtog Nanna forretningen og blev ansvarlig indehaver af DanskeBolig.

Nanna kommer oprindeligt fra Svendborg men flyttede til Sjælland i 2001, hvor hun mødte sin kæreste, Lars. Lars er 4. generations maskinsnedker i et familieejet maskinsnedkeri i Hårlev samt brandstationsleder på den lokale brandstation.

Lars og Nanna bor sammen med deres Golden Retriever i Hårlev by i et hus, som de gennem mange år har totalistandsat. Fritiden og de sene aftentimer bruger Nanna på sin hest og på styrketræning i det lokale motionscenter.

Casper Borgholt

Salg og vurdering

Jeg er oprindeligt fra Hvidovre, men bor i dag i Faxe med min kæreste Stine. Jeg har tidligere været lærling på et autoværksted hvor jeg blev udlært i 2012 som automontør. Herefter tog jeg studentereksamen på HHX Næstved, og valgte jeg at læse til finansøkonom i Næstved, hvor jeg samtidig med studierne arbejdede i DanskeBolig i Faxe, hvilket har givet mig en masse erfaringer, som jeg nu kan bruge i mit uddannelsesforløb som ejendomsmægler. Fritiden bruges oftest på sport samt kvalitetstid med venner og familie.

Charlotte Guldager

Sagsbehandler

– Uddannet sagsbehandler i 2003 hos ejendomsmægler i Rødovre.

Charlotte har siden hun blev uddannet, arbejdet med bolighandel og har en bred erfaring og et stort kendskab til sagsbehandlingen ved køb og salg af ejendomme.

Charlotte bor i Køge sammen med sin mand og 2 piger. Fritiden bruges sammen med familien, på løbeture og i sommerhuset i Sverige.

Berit Damgaard

Sagsbehandler

Berit har i mange år, arbejdet i detailbranchen, hvor hun har fungeret i en servicerende support rolle til Regionens butiksledere, med blandt andet rådgivning til salgsoptimering, vejledning og opfølgning på koncepter, samt løsning af alsidige administrative opgaver og projekter.

Berit kommer oprindeligt fra Næstved, men flyttede til Strøby Ladeplads i 1999, hvor hun bor sammen med sin mand Lars og katten Sofus. Fritiden bruges på huset og med gå ture ved stranden eller i skoven.

Susanne Lydolph

Sagsbehandler

Susanne har mange års erfaring med administrative opgaver og har siden 2010 arbejdet som sagsbehandler i ejendomsmæglerbranchen. Susanne har sin daglige gang på kontoret i Hårlev, hvor hun er parat til at hjælpe dig med al sagsbehandling af køb og salg af ejendomme. Susanne bor med sin mand og deres 2 piger samt 2 hunde ved Vallø, hvor fritiden i øjeblikket går med renovering af deres hus. Derudover kan Susanne godt lige at male billeder, når der er lidt ekstra tid.

Hava Tulumcu

Sagsbehandler

Hava har i mange år arbejdet på kontor med salg og service i den private sektor. Hun har været ansat hos DanskeBolig siden oktober 2017 og nyder med egne ord, at være en del af det fantastiske team, som Nanna gennem årene har opbygget. Hava er født og opvokset i Roskilde, men bor i dag med sine 2 børn i Strøby Egede. Fritiden bliver brugt til kvalitetstid med børnene, læssevis af bøger og Taekwondo træning.

Jacob Bøttern

Traniee

Jeg kommer oprindeligt fra Faxe, men bor i Næstved med min kæreste. I 2015 tog jeg studentereksamen fra HHX i Næstved, hvorefter jeg forsatte på finansøkonomiuddannelsen. Ved siden af mine studier, har jeg siden 2017 arbejdet hos DanskeBolig som kontorassistent, hvor jeg har siddet med administrative opgaver, som har give mig en god indsigt og viden, som jeg kan bruge i min videre uddannelse til ejendomsmægler. Fritiden bruge jeg på sport, familien og venner.