Hvem er vi?

nanna Nanna Søndergaard
Indehaver og ejendomsmægler, MDE– Uddannet finansøkonom i 2005 fra Niels Brock, København
– Uddannet ejendomsmægler i 2007 fra Erhvervsakademi SjællandNanna har siden 2007 arbejdet som ejendomsmægler primært med salg af mindre landbrugsejendomme og blev i 2012 ansat hos DanskeBolig. 1. januar 2013 overtog Nanna forretningen og blev ansvarlig indehaver af DanskeBolig.Nanna kommer oprindeligt fra Svendborg men flyttede til Sjælland i 2001, hvor hun mødte sin kæreste, Lars. Lars er 4. generations maskinsnedker i et familieejet maskinsnedkeri i Hårlev samt brandstationsleder på den lokale brandstation.Lars og Nanna bor sammen med deres Golden Retriever i Hårlev by i et hus, som de gennem mange år har totalistandsat. Fritiden og de sene aftentimer bruger Nanna på sin hest og på styrketræning i det lokale motionscenter.
knud-erik Knud-Erik Jørgensen
Ejendomsmægler, MDE– Uddannet bankassistent i 1970 fra Forstædernes Bank
– Stiftede DanskeBolig i 1976
– Uddannet ejendomsmægler i 1979Knud-Erik har gennem sin karriere solgt mere end 4.000 ejendomme i Faxe, Stevns og Køge kommuner og har således en erfaring langt over gennemsnittet.Knud-Erik bor i Faxe Ladeplads sammen med sin hustru, Maimu, der arbejder som skolelærer. Knud-Erik og Maimu flyttede fra Køge til Faxe Ladeplads i 2004, hvor de købte en ejendom, som de efterfølgende har sat i stand.Knud-Erik og Maimu har seks børnebørn, som de bruger meget af deres tid på. I sin fritid sejler Knud-Erik havkajak, fisker og går på jagt. Knud-Erik kan desuden findes ved vandet hver morgen og aften, hvor han går lange ture og nyder naturen.
charlotte Charlotte Guldager
Sagsbehandler– Uddannet sagsbehandler i 2003 hos ejendomsmægler i Rødovre.Charlotte har siden hun blev uddannet, arbejdet med bolighandel og har en bred erfaring og et stort kendskab til sagsbehandlingen ved køb og salg af ejendomme.Charlotte bor i Køge sammen med sin mand og 2 piger. Fritiden bruges sammen med familien, på løbeture og i sommerhuset i Sverige.
berit Berit Damgaard
Sagsbehandler – Berit har i mange år, arbejdet i detailbranchen, hvor hun har fungeret i en servicerende support rolle til Regionens butiksledere, med blandt andet rådgivning til salgsoptimering, vejledning og opfølgning på koncepter, samt løsning af alsidige administrative opgaver og projekter.Berit kommer oprindeligt fra Næstved, men flyttede til Strøby Ladeplads i 1999, hvor hun bor sammen med sin mand Lars og katten Sofus. I sin fritid sejler Berit hyggeture i sin hav-kajak på Køge Bugt, går ture ved stranden eller i skoven.
berit Susanne Lydolph
Sagsbehandler – Susanne har mange års erfaring med administrative opgaver og har siden 2010 arbejdet som sagsbehandler i ejendomsmæglerbranchen. Susanne har sin daglige gang på kontoret i Hårlev, hvor hun er parat til at hjælpe dig med al sagsbehandling af køb og salg af ejendomme. Susanne bor med sin mand og deres 2 piger samt 2 hunde ved Vallø, hvor fritiden i øjeblikket går med renovering af deres hus. Derudover kan Susanne godt lige at male billeder, når der er lidt ekstra tid.
 Casper_2016.jpg Casper Borgholt
Salg og vurdering  – Jeg er oprindeligt fra Hvidovre, men bor i dag i Faxe med min kæreste Stine. Jeg har tidligere været lærling på et autoværksted hvor jeg blev udlært i 2012 som automontør. Herefter tog jeg studentereksamen på HHX Næstved, og valgte jeg at læse til finansøkonom i Næstved, hvor jeg samtidig  med studierne arbejdede i DanskeBolig i Faxe, hvilket har givet mig en masse erfaringer, som jeg nu kan bruge i mit uddannelsesforløb som ejendomsmægler. Fritiden bruges oftest på sport samt kvalitetstid med venner og familie.