Jernbanegade 9, ST. TH., 4660 Store Heddinge

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsopstilling

Mere centralt kan det ikke blive i St. Heddinge. Tæt ved torvet, overfor stationen og i kort gåafstand til alle byens fornødenheder, finder du denne nydelige ejerlejlighed med en tinglyst areal på 83 kvm. Det er byens gamle lægehus der i dag består af 4 ejerlejligheder. Denne ejerlejlighed er beliggende i stueplan, har en hyggelig lukket lille have og en fin privat garage/udhus.

Boligen består af: Lille entre, renoveret badeværelse fra 2018 med brus og gulvvarme. Hyggelig køkken/stue i åbenforbindelse med havestuen. Denne bliver brugt som en del af beboelsen, og det er også her at boligens varmepumpe hænger. Stort soveværelse med god plads til at sætte skabe op. Fine plankegulve og nydelige vinduer i god stand.

Fra havestuen er der udgang til den hyggelige lille private have, hvor der forefindes 2 terrasser den ene overdækket. Fra haven er der adgang til boligens egen garage. Perfekt lejlighed til den enlige eller til senioren, der ønsker en super central beliggenhed, hvor det ikke er påkrævet at man har en bil for at komme rundt.

Store Heddinge ligger ca. 1 times kørsel fra København. Togforbindelse til Køge 2 x i timen og busforbindelse 1 x i timen. Store Heddinge byder på et godt lokalt samfund med en aktiv boldklub, i Stevnshallen er der bl.a. svømmehal, håndbold, badminton, motionscenter og volleyball. alt i indkøbsmuligheder, og et par caféer og restauranter i bymidten. Sætter du dig på cyklen kan du hurtigt komme ud til den smukke Stevns Klint og den dejlige badestrand ved den idylliske fiskerby i Rødvig.

For info om Stevns se www.komtilstevns.dk

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Ejendomsmægler, MDE og indehaver
  • T: 72626322
  • DanskeBolig Stevns
  • Hovedgaden 58
    4652 Hårlev