Nørrehusvej 10, 4660 Store Heddinge

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsopstilling

På Nørrehusvej finder du denne store flotte villa med sortglaseret tegl, jordvarme og solfangere og med et flot energimærke A. Boligen rummer 265 kvm og har en grund på 1034 kvm.. 1 salen er totalrenoveret i 2007 og fremstår flot, lys og velindrettet. Udover det meget flotte energimærke A har den også nogle rigtig pæne rapporter. Boligen ligger med udsigt til marker og et grønt areal, hvor man kan spille fodbold, mv. I Lyderslev er der et godt lokalsamfund, hvor 'min købmand' er i gåafstand, samt Sydstevns idrætsforenings klubhus hvor der årligt bliver afholdt arrangementer, her bliver I bl.a. budt på fællesspisning mv. samt der er motionsrum.
 
Boligen indeholder: Entre, et stort bryggers med god opbevaringsplads og direkte adgang til husets garage, et restaureret  badeværelse fra 2013 med brus. Ældre, men hyggeligt og funktionelt køkken i åben forbindelse med spisestuen og stuen. En skøn rummelig stue med udsigt over markerne.  Et stort alrum/arbejdsværelse med brændeovn til supplement til de kolde dage samt et soveværelse begge med gulvvarme. På 1. salen finder man en lys stue på reposen, soveværelse med skøn udsigt, 2 værelser, samt et stort flot, rummeligt badeværelse med gulvvarme og et stort walk-in. Hele førstesalen er flot istandsat i 2007 af autoriserede håndværkere. Huset har endvidere fået udskiftet døre, vinduer og tag omkring 2003. Jordvarme og solfangere er installeret i 2011. Hyggelig , nem, overskuelig grund, med en skøn ophævet flisebelagt terrasse med udsigt over de bagvedlæggende grønne arealer. Herudover er den nem og overskuelig, primært udlagt med græs.
 
Ejendommen er beliggende 8 km fra Store Heddinge. Store Heddinge ligger ca. 1 times kørsel fra København. Togforbindelse til Køge 2 x i timen og busforbindelse 1 x i timen. Store Heddinge byder på et godt lokalt samfund med en aktiv boldklub, i Stevnshallen er der bl.a. svømmehal, håndbold, badminton, motionscenter og volleyball. alt i indkøbsmuligheder, og et par caféer og restauranter i bymidten. Nær byen finder du også Stevns klint, hvor man kan gå på udflugt og opdagelser. Sætter du dig på cyklen kan du hurtigt komme ud til den smukke Stevns Klint og den dejlige badestrand ved den idylliske fiskerby i Rødvig.
 
For mere info om Stevns se www.komtilstevns.dk

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Jonas Emil Nielsen

  • Salg og vurdering
  • T: 72626322
  • DanskeBolig Stevns
  • Hovedgaden 58
    4652 Hårlev