Industrivej 6, 4652 Hårlev

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsmateriale

Bolig/erhverv med værksted/lager og god og central butikslokale.
 
I industrikvarteret i Hårlev tæt på stationen og indkøbsmuligheder finder du denne blandet bolig og erhvervsejendom. Ejendommen er veloplagt til køberen som ønsker at drive værksted og/eller butik og være tæt på sit hjem samtidigt. Ejendommen huser i dag ”Hårlev Plæneklipper forretning”som evt. ved rette køber kan overdrages med ejendommen (dette vil være en forhandling direkte med ejer). Ejendommen er oprindeligt fra 1979 og indeholder 145 boligkvadratmeter og 278 kvadratmeter butik/værksted og 153 kvm lager Grunden er på hele 1.815 kvadratmeter og her er gode parkerings forhold til forretningen, samt privat parkering med carport i den anden ende af grunden i forbindelse med beboelsen. Den velholdte have ligger ugeneret med en stor sydvendt fliseterrasse m. markise, ældre udestue og swimmingpool samt carport. Ejendommen opvarmes økonomisk med naturgasfyr.

Erhvervsdelen indeholder: Stort butikslokale i åbenforbindelse med et godt værksted og disponibelt rum samt fyrrum, spisestue og eget toilet. Herudover findes stort ekstra værksted, mindre kontor og sliberum samt uopvarmet lagerrum. I den ene ende af butikken, er loftet ført til kip, så der er mulighed for at sætte en port i og opsætte en lift, hvis man ønsker at ”skrue”på biler.

Boligen fremstår meget velholdt og indeholder: Entre, gæstetoilet og stor vinkelstue med plads til spisebord og med udgang til udestuen samt køkken. Fordelingsgang, 2 gode værelser med indbygget skab og soveværelse med indbygget skabe. Bryggers, badeværelse med bruseniche og gulvvarme og et kontor. Fra kontoret er der direkte adgang til forretningen.

Hårlev ligger ca. 15 min. kørsel fra Køge og ca. 50 min. kørsel fra København i bil, og der er gode togforbindelser fra Hårlev til både Køge/København. I byen tilbydes der mange sportsaktiviteter, især Hårlevhallen er der rig mulighed for at dyrke sport, bl.a. fitnesscenter. Vil du hellere ud i naturen, kan man fiske i Tryggevælde Å, eller nyde den omkringliggende natur i form af gå- eller cykelture. Løberuter og grønne arealer i Byskoven eller km. lange stier i Vallø-skovene. I Hårlev er der godt sammenhold, og det er et perfekt sted at bo, når man er en aktiv børnefamilie.

For info om Hårlev/Stevns, se www.komtilstevns.dk

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Ejendomsmægler, MDE og indehaver
  • T: 72626322
  • DanskeBolig Stevns
  • Hovedgaden 58
    4652 Hårlev