Køgevej 23, 4652 Hårlev

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsopstilling

Klassisk 4 længede landejendom

Midt imellem Hårlev og St. Tårnby, kun 10 min fra Køge finder du denne klassiske 4 længede landejendom i naturskønne omgivelser, omkranset af marker på alle sider, og med en smuk og præsentabel allé op til ejendommen. Grunden er under udstykning, når den er færdig udstykket, vil den udgøre hele 13.958 kvm. (skælpæle er sat af, det er ikkemuligt at ændre på skællene!) . Længerne rummer et hav af muligheder for den pladskrævende, eller måske til udnyttelse til flere beboelser til et bofællesskab.

Beboelsen er jf. bbr. 226 kvm samt en kælder på 50 kvm. og indeholder: Præsentabel hall med trappe til 1. salen, mellemgang, toilet og stort gammelt køkken med spiseplads. Spisestue og to opholdsstuer. 1 salen indeholder: repos, fire gode værelser og badeværelse med kar. I kælderen er fire disponible rum og et vaskerum. Boligen opvarmes med oliefyr. Der må forventes at hovedhuset skal moderniserer, men rammerne for en fantastisk atmosfærefyldt bolig her her.

Udbygninger: To gode staldbygninger på 200 og 220 kvm., lade på 300 kvm. Til ejendommen hører en hyggelig gammel landbohave, derudover danner hovedhuset og staldbygningerne et fint gårdmiljø.

Hårlev ligger ca. 15 min. kørsel fra Køge og ca. 50 min. kørsel fra København i bil, og der er gode togforbindelser fra Hårlev til både Køge/København. I byen tilbydes der mange sportsaktiviteter, især Hårlevhallen er der rig mulighed for at dyrke sport, bl.a. fitnesscenter. Vil du hellere ud i naturen, kan man fiske i Tryggevælde Å, eller nyde den omkringliggende natur i form af gå- eller cykelture. Løberuter og grønne arealer i Byskoven eller km. lange stier i Vallø-skovene. I Hårlev er der godt sammenhold, og det er et perfekt sted at bo, når man er en aktiv børnefamilie.

For info om Hårlev/Stevns, se www.komtilstevns.dk

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Indehaver, Ejendomsmægler, MDE
  • T: 72 62 63 22
  • DanskeBolig Stevns
  • Hovedgaden 58
    4652Hårlev