Arnøje Bygade 28, 4660 Store Heddinge

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsopstilling

I landlige omgivelser omgivet af åbne marker finder du Arnøje, hvor denne villa er beliggende. Herfra er der ca. 10 minutters kørsel til henholdsvis Hårlev eller Store Heddinge by, hvor du har adgang til hverdagens fornødenheder, såsom indkøbsmuligheder, skole og togstation hvorfra der afgår tog mod Køge og videre mod København. Grunden er på 729 kvm og haven er meget velholdt med flotte blomsterbede, hyggelige lækroge, en sydøst vendt fliseterrasse og hyggelig pavillon.

Ejendommen er oprindeligt fra 1898 og indeholder 141 bolig kvm. Den er løbende over årene blevet istandsat. Boligen der fremstår lys og indbydende indeholder: Entre med trappe til 1. salen, et meget stort bryggers fra 2003 med udgang til haven og gulvvarme. Mindre spisekøkken, stor vinkelstue med pilleovn og udgang til terrassen. Badeværelse med brus og gulvvarme fra 2003. 1. salen indeholder: repos, to gode værelser og et soveværelse. Af udvendige bygninger findes mindre værksted og udhus til bla. træpiller. Ejendommen opvarmes med elvarme og varmepumpe placeret i vinkelstuen, suppleret med pilleovn der jf. sælger varmer hele huset op. Her er ført fibernet ind til ejendommen.

Store Heddinge er ca. 1 times kørsel fra København. Togforbindelse til Køge 2 x i timen og busforbindelse 1 x i timen. Store Heddinge byder på et godt lokalt samfund med en aktiv boldklub. I Stevnshallen er der bl.a. svømmehal, håndbold, badminton, motionscenter og volleyball samt midt i byen findes fitnesscenteret Fit & Sund. Af indkøbsmuligheder kan bl.a. nævnes Meny, Super Brugsen, Aldi, Netto, Matas, Bygma, Jem og Fix samt en del andre gode lokale butikker, og et par caféer og restauranter i bymidten.

For mere info om Stevns, se www.komtilstevns.dk

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Ejendomsmægler, MDE og indehaver
  • T: 72626322
  • DanskeBolig Stevns
  • Hovedgaden 58
    4652 Hårlev