Hestehavevej 35, Ejby, 4623 Lille Skensved

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsopstilling

Kun 30 min. fra København, finder du dette utroligt naturskønne ridecenter, Hjørnely. Ejendommen er beliggende i udkanten af Ejby, og i kanten af skoven med den skønneste natur. Vi tilbyder her en velfungerende hesteejendom, uanset om du ønsker at drive stedet erhvervsmæssigt, huse andet erhverv, eller blot have et privat sted med gode faciliteter og ridemuligheder. På denne ejendom oser der af hygge og god stemning, samtidig med at naturen taler for sig selv. De skønne indhegnede folde er kuperede og med gode ride muligheder i Ejby skoven, hvor det er muligt at erhverve skovkort. Børnene kan cykle i skole, da ejendommen er beliggende små 1,8 km. fra Ejby Skole.

Ejendommen: Stald 1: 29 bokse opført i 1975 –85 med delvis CORTON staldinventar, solarie 20 m/møntindkast, vaskeplads m/varmt vand og gummigulv. Dækken tørrerum, 2x opvarmet sadelrum, foderrum og skøn bred staldgang med gulvbelægning overalt i brosten. Stald 2: 12 Bokse, stort opvarmet sadelrum og en ekstra bred staldgang. I enden af stald 2 hallen, og her forefindes et stort trailerværksted, derefter er der samtidig videre en mulighed for opbevaring af maskiner, halm, mv. Ridehal: 22x72 m med fiberbund anlagt i år 2011 Der er både spejl på kortsiden og langsiden. Tilskuerplads og rytterstue med vinduer ud til hallen, 2 stk. ridebaner på henholdsvis 20x70 m og 35x80 m med El oplysning, endnu en stor rytterstue med bad og toilet, samtidig med plads til ejendommens staldansvarlige kan bo i lejlighed på 1. sal. I dag drives der trailer salgs- og service, samt salg af staldinventar, mv. Her findes et butikslokale i stueplan, samt et stort kontor med lager på 1. salen. Den udvendige belægning på hele ejendommen er af sten. Rundt på ejendommen forefindes en egen kuperet ridesti, som tidligere har været brugt som terrænspring sti.

Jorden: 9,1 ha jord, udlagt til de skønneste kuperede folde. Yderligere forpagter sælger 3,08 + 2,17 ha, som de bruger til at slå wrap, og som ekstra sommergræs til hestene. Sælger søger samtidig et opnåelig antal betalingsrettigheder hvert år (kr. 23.505 i 2018). Der er desuden rig mulighed for at drive jagt, da der findes meget vildt og fugleliv på matriklen.

Boligen: 274 kvm. registreret beboelse, samt 24 kvm. udestue, opført i 1991. Boligen er senest renoveret i slut 80’erne, og trænger i dag til nogen modernisering. Ejendommen huser et utrolig hyggeligt og rummeligt hjem, hvor der er masser af lysindfald, en speciel dejlig udsigt både over det omkringliggende terræn samt til staldene og ridebanerne. I bryggerset forefindes en skøn sauna, hvor du kan nyde varmen til fulde. Hovedhuset ligger ydermere ugeneret fra resten af ejendommen, så man har ro og fred, hvis der drives erhverv fra ejendommen.

Mulighed for udlejning: Hvis køber ønsker det, så er nuværende ejer interesseret i at leje følgende til virksomheden Hjoernely.dk: kontor 1. sal, værksted ca. 180 kvm, forretning og 1. sals lager. Dette vil kunne indbringe en årlig lejeindtægt på kr. 120-144.000 + moms og forbrug. Dette er dog valgfrit.

Området: Ejby er en lille lokal by, med godt 3000 indbyggere. Byen byder på et rigt foreningsliv og en skøn natur. Ejby byder bl.a. på gode indkøbsmuligheder, sportsaktiviteter, folkeskole, mv. Byen ligger små 5 minutter fra alle tre motorveje Nord-Vest-Syd, og det tager kun 30 minutter at nå det indre København. Ydermere tager det små 10 minutter ind til Køge centrum, hvor der er alt, hvad hjertet begærer.

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Ejendomsmægler, MDE og indehaver
  • T: 72626322
  • DanskeBolig Stevns
  • Hovedgaden 58
    4652 Hårlev