Holtug Mosevej 11, 4660 Store Heddinge

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsopstilling

I det smukke Stevnske landskab omringet af åbnemarker og skøn natur finder du denne ejendom. Kort cykelafstand til stranden, Gjorslev Bøgeskov og havn samt Stevns klint med den mange kilometer lange trampesti. Ejendommen er oprindeligt opført i 1912 med betontag fra 2008. Til ejendommen hører en 1.052 kvm stor grund med en nem have med græs, buske og en hyggelig gårdsplads med en delvis overdækket terrasse.

Boligen er 127 kvm og indeholder: Entre, badeværelse, køkken i åbenforbindelse med spisestue og stor stue samt bagindgang med trappe til 1 salen som indeholder: Lille repos og to gode værelser - det ene med indbygget skab. Boligen opvarmes billigt med brændefyr.
I det store udhus forefindes godt værksted og kombineret fyr- og vaskerum. I forbindelse med udhuset er garage, bagvedliggende stort brændeskur (ikke godkendt på bbr).

Holtug er Stevns kommunes energilandsby. Her er den helt rigtige landsbystemning og et godt sammenhold. Borgerforeningen deler to gange årligt aktivitetslister ud som bla. kan byde på fællesspisning, sommerfester, kurser, fastelavn og andre hyggelige sociale aktiviteter. Det er selvfølgelig helt frivilligt om man vil være medlem eller ej. Fra Holtug er der 4 km. til St. Heddinge, ca. 3 km. til Bøgeskoven og den hyggelige Magleby Strand og Gjorslev Gods og skove. St. Heddinge er beliggende ca. 1 times kørsel fra København. Togforbindelse til Køge 2 x i timen og busforbindelse 1 x i timen mod Køge. Store Heddinge byder på et godt lokalt samfund med mange gode indkøbsmuligheder og et aktivt foreningsliv, skoler, svømmehal, biograf mv.

For info om Stevns, se www.komtilstevns.dk

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Ejendomsmægler, MDE og indehaver
  • T: 72626322
  • DanskeBolig Stevns
  • Hovedgaden 58
    4652 Hårlev