Dyndledsvej 12, 4652 Hårlev

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsopstilling

Villa i naturskønne omgivelser

I det smukke Stevnske landskab finder du denne naturskønne ejendom. Her har du højt til himmelen, omgivet af Vallø Storskov og udsigt udover åbnemarker. Ejendommen oser af hygge og god stemning og er oprindeligt opført i 1877 men er løbende igennem årene moderniseret. Grunden er hele 7.199 kvm og er anlagt med græs, flere hyggekroge, skøn sydvendt gårdhave, en nord/vestvendt terrasse hvor man kan nyde aftensolen og bålplads. På den store grund er der god mulighed for at etablere fold til mellemsstore heste eller have et mindre dyrehold. Af udbygning findes staldbygning på 85 kvm med to disponible rum og to tidligere hestebokse samt fyrrum. Der findes endvidere stor ældre carport på 68 kvm. (denne er i dårlig stand) og disponibelt rum i forlængelse af den ene længe.

Boligen fremstår velholdt og er delvist nymalet. Fra den hyggelige sydvendte gårdsplads går man ind i entréen med trappe til uudnyttet loftsrum, stor stue med pejs (bruges ikke) og udestue. Ikea køkken fra 2010 m. fadebur, bryggers med vaskeplads, og badeværelse med bruseniche og gulvvarme. 2 gode værelser, stort soveværelse med videre adgang til stort værelse som bruges til arbejdsrum. derudover findes et ufærdigt værelse. Boligen opvarmes med pillefyr og her er indlagt fibernet.

Hårlev ligger ca. 15 min kørsel fra Køge, ca. 50 min kørsel fra København. Der er gode togforbindelse fra Hårlev til både Køge/København. I byen tilbydes der mange sportsaktiviteter, især i Hårlev hallen er der rig mulighed for at dyrke sport, blandt andet fitnesscenter. Vil du hellere ud i naturen kan man fiske i Tryggevælde å, eller nyde den omkringlæggende natur i form af gå- eller cykelture. Løberuter og grønne arealer i byskoven eller km lange stier i Vallø Skovene. I Hårlev er der et godt sammenhold, og det er et perfekt sted at bo, når man er en aktiv børnefamilie.
For mere info om Hårlev/Stevns se www.komtilstevns.dk.

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Indehaver, Ejendomsmægler, MDE
  • T: 72 62 63 22
  • DanskeBolig Stevns
  • Hovedgaden 58
    4652Hårlev