Dyndledsvej 2, 4652 Hårlev

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsopstilling

Dejlig landejendom med 8,5 ha jord, i naturskønt område, kun et kvarter syd for Køge.

4-længet ejendom i utrolig flot stand, der er totalrenoveret (inkl. længer) i 1999, og efterfølgende er boligerne endnu engang sat i stand i 2015. Ejendommen er ideel til den jagtinteresserede, den erhvervsdrivende eller hvis du ønsker at have dyrehold.

I denne ejendom er det kun fantasien, som sætter grænser med sine i alt 337 bolig kvm fordelt på to boliger på henholdsvis 209 kvm og 128 kvm. Derudover er der udbygninger på i alt 556 kvm. Opvarmes med et ca. 10 år gammelt jordvarmeanlæg samt solceller, derudover er der også et ældre genvex anlæg. Der er indlagt offentlig kloak og fibernet er ført ind til ejendommen.

Bolig 1 er renoveret i 2015 og indeholder: Entre, bryggers og badeværelse. Kæmpe klinkebelagt køkken/alrum/stue med trappe til 1.sal., værelse, stort badeværelse med bruseniche og spa samt et stort soveværelse. 1. salen (ikke registreret på BBR) indeholder: repos og to gode værelser.

Bolig 2 er også renoveret i 2015 og indeholder: Entre, soveværelse og værelse. Badeværelse med bruseniche og stort køkken/alrum med skøn udsigt til ejendommens sø. Der er gulvvarme overalt i bolig 2.

Længer: Længerne er opført i gasbeton med ståltag og udgør i alt 370 kvm - heraf indeholdende bolig 2 med 128 bolig kvm. Her finder du bla. et stort værksted, to store disponible rum og opvarmet kontor samt et dejligt stort bryggers/vaskerum. Hovedhuset og længerne danner ramme om en hyggelig flisebelagt gårdsplads med masser af sol og hyggekroge. Endvidere 120 kvm stor stållade med støbt gulv, en dobbelt garage med autoport, et stor hønsehus, et drivhus samt fuglevoliere i god stand fx til opdræt af agerhøns og fasaner.

Jorden/grunden: På ejendommen har der tidligere været juletræsplantage, men i dag har en del af træerne fået lov til at vokse sig store, så de har givet ly til vildtet. Der er flere åbne arealer der ligger hen med græs samt der er etableret en sø. Går du en tur på grunden, er der næsten garanti for, at du vil se råvildt, fasaner mv. Her er fred og ro og skønt at opholde sig. Der er dog stadig plads til at lave folde til fx heste, hvis man ønsker det.

Ejendommen er omgivet af helt fantastisk natur på de i alt 8,5 ha jord. Vallø skoven med skønne ride- og løbestier lige i nærheden. Her tager det kun 12 min. til motorvejen, og København når du på 45 min. Skole, daginstitutioner, indkøb mv. finder du i Hårlev, kun 5 min. kørsel fra ejendommen.

For mere info om Stevns, se www.komtilstevns.dk

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Indehaver, Ejendomsmægler, MDE
  • T: 72 62 63 22
  • DanskeBolig Stevns
  • Hovedgaden 58
    4652Hårlev