Vibevej 17, Hellested, 4652 Hårlev

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsopstilling

En ejendom der kan rumme hele familien. Beliggende i den hyggelige landsby Hellested mellem Karise og Hårlev. Hellested friskole og indkøbsmulighed er i kort afstand fra ejendommen. Oprindeligt opført i 1978, men 1. sal er bygget på i 2007. Boligen indeholder 180 veludnyttet kvadratmeter på en 757 kvm grund, hvor du finder stor sydvestvendt lukket terrasse belagt med fliser, pool og udestue (Ikke på BBR). Haven er nem og overskuelig at vedligeholde. Der er endvidere stort udhus og garage (Ikke på BBR). Køber overtage forholdene som de er.

Boligen fremstår lys og velholdt og indeholder: Entre med trappe til 1. sal, bryggers med god plads til vaskemaskine og tørretumbler, køkken i åben forbindelse med den store stue, hvor brændeovnen findes. Fra stuen er der udgang til stor lys udestue, badeværelse med bruseniche fra 2018. 1 sal indeholder: Stort soveværelse og 3 gode værelser. Derudover findes et lyst toilet. Boligen opvarmes økonomisk med naturgas.

Hellested er en aktiv landsby, med sportshal, Hellested Privatskole, daginstitutioner, Dagligbrugs, sportsplads, og forsamlingshus med fællesspisning mv. I Hellested værner man om at bibeholde byen som et attraktivt sted for især børnefamilier. Der er busforbindelse til Karise og Hårlev, hvor du i begge byer også finder tog til Køge/København. Rundt om Hellested er der skøn natur, man kan fiske i Tryggevælde å eller bade ved den ugenerede Magleby Strand. I Hellested er der rart at være, hvis du ønsker landstemning og et aktivt fællesskab.

Hellested hører under Stevns kommune. For mere info om Stevns, se www.komtilstevns.dk

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Indehaver, Ejendomsmægler, MDE
  • T: 72 62 63 22
  • DanskeBolig Stevns
  • Hovedgaden 58
    4652Hårlev