Nymøllevej 26, 4652 Hårlev

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsopstilling

1 plans villa på 113 m2 fra 1962 på central beliggenhed i Hårlev, få min. gang fra indkøb og stationen. Huset har en god planløsning med minimal spildplads til gangarealer. Huset er beliggende i godt villakvarter med rigtig godt naboskab og stisystemer, så man kan komme rundt i byen uden at møde kørende trafik. Huset opvarmes med naturgas (motoren er skiftet i 2018) og varmepumpe.

I får her en bolig som indeholder 2 gode værelser med masser af lys og i begge værelser nyt lenoliumsgulv fra 2017. Herudover et stort soveværelse med plads til skabe. Et mindre badeværelse fra 2010 med brus. En stor stue i åben forbindelse med køkkenet, som er renoveret i 2017, hvor lågerne blev malet, nye greb og nye bordplader. Tillige er alle hårde hvidevarer fra oktober 2017. Køkkenet er naturligt adskilt fra stuen af en vin ø. Fra stuen er der udgang til dejlig have. Derudover en lille baggang, hvor fyret er placeret. Her er også udgang til haven og til den sydvestvendte terrasse. Udendørs findes en carport og et haveskur til opbevaring af redskaber, cykler oma.

Hårlev ligger ca. 15 min. kørsel fra Køge og ca. 50 min. kørsel fra København i bil, og der er gode togforbindelser fra Hårlev til både Køge/København. I byen tilbydes der mange sportsaktiviteter, især Hårlevhallen er der rig mulighed for at dyrke sport, bl.a. fitnesscenter. Vil du hellere ud i naturen, kan man fiske i Tryggevælde Å, eller nyde den omkringliggende natur i form af gå- eller cykelture. Løberuter og grønne arealer i Byskoven eller km. lange stier i Vallø-skovene. I Hårlev er der godt sammenhold, og det er et perfekt sted at bo, når man er en aktiv børnefamilie.

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Indehaver, Ejendomsmægler, MDE
  • T: 72 62 63 22
  • DanskeBolig Stevns
  • Hovedgaden 58
    4652Hårlev