Varpelev Bygade 22, 4652 Hårlev

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsopstilling

Beliggende i Varpelev lidt uden for Hårlev By, finder du denne nedlagte landbrugsejendom i idylliske og naturskønne omgivelser. Grunden er under udstykning, når den er færdig udstykket, vil den udgøre 10.000 kvm. Der er på nuværrende tidspunkt plantet græs i jorden. I staldbygningen og udhusene er der er gode mulighed for kreativ udfoldelse.

Hovedhuset indeholder 180 veldisponeret kvm, og indeholder. Entre med gulvvarme og med trappe til 1 sal. (ikke udnyttet) Stort køkken/alrum med viktualierum. Spisestue med kakkelovn med videre adgang til stue Et lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Soveværelse med indbygget skab og derudover findes 3 gode værelser. 1 sal. er ikke udnyttet, og bruges til opbevaring. Ejendommen opvarmes med elvarme suppleret med kakkelovn. Der er mulighed for fibernet fra Fibia.

Udbygninger: god garage samt 3 disponible rum. Værksted med videre adgang til 2 store staldbygninger. Samt et lager. Til ejendommen hører lille hyggelig have, derudover danner hovedhuset og staldbygningerne et hyggeligt gårdmiljø.

Hårlev ligger ca. 15 min. kørsel fra Køge og ca. 50 min. kørsel fra København i bil, og der er gode togforbindelser fra Hårlev til både Køge/København. I byen tilbydes der mange sportsaktiviteter, især Hårlevhallen er der rig mulighed for at dyrke sport, bl.a. fitnesscenter. Vil du hellere ud i naturen, kan man fiske i Tryggevælde Å, eller nyde den omkringliggende natur i form af gå- eller cykelture. Løberuter og grønne arealer i Byskoven eller km. lange stier i Vallø-skovene. I Hårlev er der godt sammenhold, og det er et perfekt sted at bo, når man er en aktiv børnefamilie.

For info om Hårlev, se www.komtilstevns.dk

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Indehaver, Ejendomsmægler, MDE
  • T: 72 62 63 22
  • DanskeBolig Stevns
  • Hovedgaden 58
    4652Hårlev