Søndergårdsvej 10, 4640 Faxe

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsopstilling

Overfor stationen i Faxe er denne ejendom beliggende med en lille nem grund med græs og frugttræer. Åbne marker bag ejendommen med en dejlig udsigt og med kort cykelafstand til både Faxe og Faxe Ladeplads. Huset rummer pt. hele 5 soveværelser, så har du brug for værelser, men har man et lille budget at købe for, så er denne ejendom ideel. Der er endvidere garage med autoport og et isoleret hobbyværksted bag.

Der er lagt mange penge i denne ejendom, der kan bla. nævnes at hele 1. salen er totalrenoveret i 2012. Tag fra 2015 på hovedhus og 2016 på tilbygning. Vinduer og døre udskiftet i 2011. Oliefyr fra 2017. Murene filset udvendigt 2014. Alt arbejde er udført af autoriserede håndværkere.

Boligen er på 116 veludnyttede kvadratmeter indeholder: Lille entre med trappe til 1. salen, 2 værelser (kan evt. ligges sammen til 1 stort), ældre men funktionelt badeværelse med brus, bryggers/fyrrum, stue, køkken og soveværelse/spisestue. 1. salen der er total istandsat i 2012 indeholder 2 værelser med plankegulve. Boligen er hulmursisoleret og spildevandkloakeret og regnvand løber til faskiner. Her får du en super fornuftig ejendom, hvor du kan sætte dit eget præg på de sidste ting, men hvor de fleste af de store dyre poster er lavet.

I Faxe By kan man tage en tur på torvet og besøge byens butikker, her findes bla. Menu, Fakta, Dame -og herretøjsbutikker, Matas, brillebutik, frisører og Røde Kors butikken og mange flere eller måske man bare vil nyde den enestående natur omkring Faxe kalkbrud eller tage en tur på stranden eller lystbådehavnen i Faxe Ladeplads. Faxe byder også på en Biograf, samt en masse sportsmuligheder, såsom tennis, fodbold, håndbold, fitnesscenter, svømmehal og idrætshal.

For info om Kommunen se http://foelelsenaffaxe.dk/

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Ejendomsmægler, MDE og indehaver
  • T: 56713040
  • M: 20652757
  • DanskeBolig Faxe
  • Torvegade 16
    4640 Faxe