Birkedommervej 36, 4690 Haslev

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsopstilling

På Birkedommervej finder du Vester Egedes gamle skole, der i dag fremstår som en flot herskabelig beboelse. Ejendommen er i sælgers ejertid løbende blevet renoveret og moderniseret. Boligen rummer hele 260 kvm, og har en idyllisk, skrående grund på hele 1970 kvm. Ejendommens tag blev udskiftet i 2008/09 til sortglaseret tegl, Vinduerne er udskiftet i ca. år 2000 og boligen opvarmes med pillefyr fra ca. 2012/13, og ydermere er der brændeovn, som supplerende varmekilde. Boligens 1. sal er rigtig fint integreret med resten af beboelsen, men den har tidligere været anvendt som selvstændig beboelse, så derfor kan boligen eventuelt anvendes til to familier/generationer. Skolebussen til Møllevangsskolen stopper lige ude foran døren.
I stueplan finder du: Hall med trappe til 1. salen og pulterrum, den gamle skolestue som er omdannet til en stor hyggelig dagligstue med plankegulve og en flot gammel kamin. Lyst åbent køkken/alrum, hvor der er plads til hele familien. Baggang med nedgang til lille vaskekælder, og ovenover den er der et stort disponibelt rum, der med lethed kan laves om til et funktionelt bryggers. To store værelser, der i dag anvendes som kontor og soveværelse., samt flot badeværelse med brus og gulvvarme. På 1. salen der er sat total i stand i 2009 forefindes der, 2 meget store værelser og en stor møblerbar repos med thekøkken, endvidere et nydeligt badeværelse med vandbåren gulvvarme. Gulvbelægningen er de flotteste plankegulve, som giver et gennemført look.
Der er den skønneste store landbohave bag ejendom med gammel bevoksning, terrasse, hyggekroge samt et par gode udhuse. Her oser af god stemning og landsbymiljø på den helt rigtige måde, samtidig med at du ikke er langt fra alting.
Ejendommen er beliggende tæt på motorvejstilkørslen i Rønnede mod København og Rødby. Haslev by finder du små 10 minutter s kørsel derfra og her finder man bl.a. træningscenter, sportsaktiviteter, skole, børnehave, en hyggelig gågade og gode indkøbsmuligheder. Endvidere er Rønnede golfklub og Gisselfeld kloster med Go high og det nye spektakulære skovtårn kun få km. fra ejendommen.
Mulighed for at ansøge om flexboligtilladelse.

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Ejendomsmægler, MDE og indehaver
  • T: 56713040
  • DanskeBolig Faxe
  • Torvegade 16
    4640 Faxe