Næstvedvej 22, 4720 Præstø

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsopstilling

Smuk traditionel 4 længet landejendom med tilhørende stållade og 11,7 ha jord.
 
Lige i udkanten af Præstø By, finder du denne perfekte ejendom til den jagt- og naturinteresserede, den erhvervsdrivende, her vil være god plads til en gårdbutik, den store familie, eller til den hesteinteresserede. Ejendommen åbner op for et hav af muligheder –her vil du ikke blive begrænset, kun inspireret!

Fra den smukke gårdsplads træder du ind i boligens hall med svunget trappe til 1. salen, her finder du bla. 3 smukke lyse stuer en suite –to af dem med brændeovn, 2 værelser/kontorer, hyggeligt spisekøkken, stort viktualierum med lille viktualiekælder, bryggers/baggang, gæstetoilet og bagtrappe til 1. salen. På 1.salen finder du, repos, hele 6 værelser og et stort badeværelse med kar. (250 kvm. beboelse jf. BBR der oplyser 50 kvm udnyttet på 1.sal, den er skønnet opmålt til værende udnyttet med ialt 150 kvm, hvilket ikke er registreret på BBR)
Huset er opført i røde teglsten, fuldmuret og med skiffertag. Offentlig kloak, vandværksvand samt opvarmning via oliefyr. 

Jord: 4 ha dyrkbar jord der dd. er bortforpagtet, indtægt på kr. 20.000,- + moms pr. år, den resterende jord er naturområde med siv og træer samt fredet orkideer, beliggende op til skov og sø. Sælger har haft en tækkemand til at høste siv/rør på arealerne. Jf. sælger kan her drives en rigtig fin jagt med både råvildt og fugle. Smuk gammel landbohave med frugtræer og over 100 år gamle Asketræer.

Bygninger: Gode solide længer i god kvalitet, som bla. indeholder gammel stald, tømt staldafsnit der har været brugt til gildesal, ”slyngerum”med klinker og vask (brugt til slyngning af honning). Garage, værksted mv. Her er masser af god plads. God stållade med støbt bund.

Ejendommen ligger i kort afstand til Præstø Fjord og Byen, hvor der er gode indkøbsmuligheder og her en hyggelige havn med spisesteder og dejligt havnemiljø, tæt til skole og få minutters kørsel til motorvejstilkørslen mod København og Rødby.

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Ejendomsmægler, MDE og indehaver
  • T: 56713040
  • DanskeBolig Faxe
  • Torvegade 16
    4640 Faxe