Førslev Enghave 4, 4690 Haslev

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsopstilling

Landbrugsejendom med ca. 7 ha jord

Ejendommen:

Landbrugsejendom med ca 7 ha jord, beliggende naturskøn ud af stille privat/fælles vej, og med vid udsigt over markerne, som omkranser ejendommen. Her er ro og fred. Det tilhørende jordarel er fordelt på to stykker, der er adskilt af en bæk med kørefast overgang. Dette er med til at skabe liv på ejendommens jorder, og der ses ofte råvildt mv. Til ejendommen hører også maskinhus/lade og stald på i alt 206 kvm jf. bbr, så der er både mulighed for dyrehold og for at have et godt stort værksted.
Jorden er bortforpagtet indtil 31.12.2020. Der er 6 betalingsrettigheder, som midlertidig er overdraget til forpagter. Ejendommen trænger til istandsættelse. 

Indretning:

Vinkelstue med udgang til udestue. 1 værelse. Køkken med lille spiseplads og viktualierum. Fyrrum med oliefyr, herfra er trappen til 1.sal. Badeværelse fra 1970-erne med badekar og gulvvarme. På 1 sal er der indrettet 2 værelser og herudover er der mulighed for yderligere indretning af uudnyttet loftsrum.Fra bryggers/fyrrum i stueplan er der direkte adgang til stald og lade.

Område:

Ejendommen er beliggende mellem Haslev og Ringsted med ca 10 min til Haslev, hvor der er indkøbsmuligheder, station, skoler m.v. Ringsted ligger ca 15 min fra ejendommen. Dette er ejendommen for den, der holder af naturen, og samtidig ønsker fred og ro.Her er rig mulighed for at have heste, får og høns, og samtidig har man mulighed for at sætte sit eget præg på boligen.
Både fra Ringsted og Haslev er der nem og hurtig adgang til motorvejen.

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Ejendomsmægler, MDE og indehaver
  • T: 56713040
  • DanskeBolig Faxe
  • Torvegade 16
    4640 Faxe