Præstøvej 129B, 4640 Faxe

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsopstilling

Charmerende bindingsværksejendom med stråtag, oprindeligt fra 1774, på i alt 119 kvm fordelt på 2 etager og med god loftshøjde i stueplan. Denne hyggelige ejendom er beliggende på en 656 kvm. skrånende grund, hvilket giver en hyggelig stemning, når man sidder på den store sydøstvendte træterrasse. Ejendommen opvarmes med oliefyr, med brænder fra 2017 samt pilleovn fra 2015, der er placeret centralt mellem stue og køkken/alrummet og som derved fordeler varmen rigtig godt.

Boligen indeholder: Lille entré, badeværelse med gulvvarme, pænt køkken med flotte klinker med gulvvarme, synlige sorte bjælker, i åben forbindelse med spisestue og den rummelige stue, også med synlige bjælker og flotte plankegulve, fra stuen er der udgang til den sydvendte træterrasse. 1. salen indeholder: repos, et soveværelse med loft til kip og et værelse med indbyggede skabsvæg i skunken - alle med flotte plankegulve. Derudover et godt skur/værksted og drivhus, samt endnu et areal på modsatte siden af vejen, med frugttræer og extra p-pladser på ialt 249 kvm.

Ejendommen er beliggende i Vindbyholt, midt imellem Faxe og Præstø og man har ca. 15 min. kørsel til motorvejstilkørslen i Rønnede.

I Faxe By kan man tage en tur på torvet og besøge byens butikker, her findes bl.a. Meny, Fakta, Dame -og herretøjsbutikker, Matas, brillebutik, frisører og Røde Kors butikken og mange flere eller måske man bare vil nyde den enestående natur omkring Faxe kalkbrud eller tage en tur på stranden eller lystbådehavnen i Faxe Ladeplads. Faxe byder også på en Biograf, samt en masse sportsmuligheder, såsom tennis, fodbold, håndbold, fitnesscenter, svømmehal og idrætshal.

For info om Faxe, se
http://foelelsenaffaxe.dk/

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Ejendomsmægler, MDE og indehaver
  • T: 56713040
  • M: 20652757
  • DanskeBolig Faxe
  • Torvegade 16
    4640 Faxe