Kærvej 23, 4652 Hårlev

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsmateriale

Karakteristisk 2 plans funkis villa ved gadekæret

Ejendommen som består af Kærvej 23 og Byvænget 2:

Ved gadekæret i Endeslev på en 593 kvm stor grund, er denne skønne funkis villa beliggende med sine 140 kvm bolig, opført i 1935. Denne ejendom oser af hygge og god stemning. Vinduerne mod gadekæret danner rammer og en udsigt der mest minder om et Monet Maleri, helt malerisk, idyllisk og smukt. Haven er ikke stor, men den har flere skønne kroge og terrasser hvor både sol og skygge kan nydes om sommeren. På den anden side af gadekæret ligger bylaugest skønne areal med stor legeplads og mulighed for at spille bold, samt overnatte i shelter, Tag og tagkonstruktion er skiftet i 2012 og økonomisk isoleret med 300mm isolering. Der er hulmurs isoleret i 2015. Huset er malet i 2019.
 
I direkte forbindelse med Kærvej 23 er Byvænget 2. De 2 ejendomme sælges samlet ! Byvænget 2 er oprindeligt byens gamle kølehus. Denne består af en 165 kvm stor grund og står pt. registreret på BBR som værksted med 48 kvm. i grundplan. Bygningen er renoveret med tag, døre, vinduer og malet i 2019 og nye el- installationer med separat måler. Bygningen er indrettet med 2 mindre og 1 større disponibelt rum der er ført til kip. Lofterne er beklædt med akustikplader. Sælger har anvendt bygningen til gildesal, værksted og opbevaring. Der har tidligere været port i, men den er i dag lukket af med vindue og dør i stedet for. Mulighederne er mange for denne bygning fest, krea-rum, træningslokale, hjemme arbejdsplads, lager, garage eller lign.
Sælger tilbyder at betale for en luft-til-luft varmepumpe.
 
Boligen:

Entre med trappe til 1. sal og renoveret badeværelse fra 2017, vinkelbryggers med træpilleovn, som er ejendommens primære varmekilde. 2 store værelser og 1 mindre. På 1. sal er nyt køkken fra 2020, her er der kræset for livsnyderen, Armaturet i køkkenet kan både levere kogende- og vand med brus, indbygget emhætte i kogepladen. Her får man virkelig en fed følelse fra de fuldmurede indervægge som danner et herligt udtryk og de massive gulve med den rette patina. Spisestue i åben forbindelse til køkken og resten af stuen, hvor man kan nyde udsigten til gadekæret. Centralt placeret brændeovn som nemt klare opvarmning af hele 1. salen. Udover opvarmes ejendommen med el-varme, hvor man billigt kan ændre energimærket fra F til C ved at installere en Luft til Luft varmepumpe.        
 
Området:

Endeslev er en landsby, med et godt lokal sammenhold. Med årlig sommerfest og mange andre spændene arrangementer. Gadekæret i byen er samlingspunkt, med naturlegeplads, grønne arealer til boldspil og shelters med bålplads. Endeslev ligger blot 5 min i bil fra Hårlev, hvorfra der er gode togforbindelser til Køge/København og 7 min til motorvejstilkørslen mod København. Hårlev tilbyder mange sportsaktiviteter, især i Hårlev Hallen er der rig mulighed for at dyrke sport/motion, bla. i fitnesscenteret. Her er gode indkøbsmuligheder, byggemarkedet, frisører, blomster butik og boghandler m.v. Vil du hellere ud i naturen, kan man fiske i Tryggevælde å, eller nyde den omkringlæggende natur i form af gå- eller cykelture. Her er gode løberuter og grønne arealer i byskoven eller lange stier i Vallø Skovene. I Hårlev er der et godt sammenhold, og det er et perfekt sted at bo, for en aktiv børnefamilie.

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Indehaver & Ejendomsmægler MDE
  • T: 72626322
  • Danskebolig Stevns & Faxe
  • Hovedgaden 58
    4652 Hårlev