Elvervangen 1A, Hellested, 4652 Hårlev

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsmateriale

Flot indflytningsklart dobbelthus i Hellested

Ejendommen:

Skønt dobbelthus (reg. som ejerlejlighed) med 3 gode værelser og badeværelse på begge etager. Beliggende i Hellested med smuk udsigt til marker og kort gåafstand til daglig Brugsen og skolen.  Ejendommen er opført i mursten med tegltag og har en skøn og overskuelig sydvestvendt have med fliseterrasse, markise og anlagt med græs og et lille bed. Forhaven  mod øst er belagt med fliser, her kan morgenkaffen nydes. Yderligere tilhører der et skur med en overdækning med plads til haveredskaber, cykler, mv.  
 
Boligen:

Boligen udgør i alt 158 boligkvadratmeter. Her har man i stueplan entré, 2 store værelser med indbyggede skabe, lyst badeværelse med klinker og brus og et stort moderne og lyst køkken/alrum med udgang til  den sydvestvendte terrasse i haven. 1.sal rummer soveværelse, en stue med masser af lysindfald og fransk altan med panoramaudsigt over markerne. Endvidere et badeværelse med brus og skabsarrangement.  
 
Området:

Hellested er en lille hyggelig landsby, hvor du bl.a. finder Hellested Privatskole, vuggestue, sportshal- og sportsbaner. Du finder tillige den lille-og hyggelige daglig brugs, hvor det daglige indkøb kan klares. 5 minutter i bil til Hårlev - Hårlev ligger ca. 15 min kørsel fra Køge, ca. 50 min kørsel fra København, der er gode togforbindelser fra Hårlev til både Køge/København. I byen tilbydes der mange sports aktiviteter, især i Hårlev Hallen er der rig mulighed for at dyrke sport/motion, bla. i fitnesscenteret. Her er gode indkøbsmuligheder, byggemarked, frisører, blomsterbutik og boghandler m.v. Vil du hellere ud i naturen, kan man fiske i Tryggevælde å, eller nyde den omkringlæggende natur i form af gå- eller cykelture.

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Indehaver & Ejendomsmægler MDE
  • T: 72626322
  • Danskebolig Stevns & Faxe
  • Hovedgaden 58
    4652 Hårlev