Faxevej 5A, 4652 Hårlev

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsmateriale

Istandsat ”gammel skole” med udsigt over Tryggevælde ådal og plads til flere generationer.

Ejendommen:

Beliggende centralt i Hårlev, men stadig med den skønneste udsigt ud over de åbne marker og Tryggevælde Ådal. Denne fantastisk ejendom fra 1917 præsenterer sig pragtfuldt med nydelige vinduer fra 2013 og flotte sprossede facadedøre fra 2016. Ejendommen har oprindeligt været en gammel skole og med sine 354 boligkvadratmeter jf. bbr, mulighed for 2 køkkener og 3 badeværelser er der masser af plads og mulighed for at bo 2 familier. Til ejendommen hører yderligere et stort uregistreret anneks. Boligen er løbende renoveret med sans for godt materialevalg og kvalitet. Boligen fremstår yderst velholdt og pæn. Haven byder på en stor træterrasse, flere fliseterrasser med hygge kroge, hvor man kan nyde udsigten og den skønne have med blomstrende bede og overdækket terrasse. Stor indkørsel og dobbelt carport med udhus. Ejendommen bliver opvarmet med naturgas og fyret er fra 2019.  
 
Boligen:

Igennem de sprossede facadedøre byder den flotte åbne, lyse hall, med loft til kip, velkommen. Fra start fornemmer man huset rummelighed, med utroligt højt til loftet, store lyse rum, som blive suppleret med lyset fra de store vinduer i facaden, samt tagvinduerne. Den ene af husets 2 stuer byder på nye brede Douglas plankegulve og en smuk Svensk Masseovn fra 2014. Fra den ene stue er der adgang til et smukt badeværelse med badekar og Italienske marmorklinker samt  hall med trappe til 1. salen. For enden af en imponerende stor gang, ligger forældresoveværelset med walk-in closet  og stilrent badeværelse fra 2020 endvidere med italienske marmor fliser og dobbelthåndvask. Ejendommen byder på måske en af byens største køkken/alrum – eller leverummet skal vi måske kalde det, for det er husets hjerte – og hvem vil ikke elske at opholde sig her som familie til hverdag, eller sammen med gæster om det store spisebord. Stilen er fortsat med marmor fliser på væggene i køkkenet og gulvvarme. Fra køkkenet er der adgang til den store solrige træterrasse i haven. 1. salen er delt op i 2, med hver sin trappe. Den ene trappe fører til, repos til kontor, gang, toilet, et ældre køkken og 2 værelser, hvor lyset fra kvisten skaber en skøn rumfornemmelse. Den anden trappe fører op til en stor stue, værelse med stort walk-in closet, som ville kunne laves om til et ekstra værelse. I denne del af 1. salen er istandsat og i denne del kan du også se ejendommens smukke hanebånd, da der er ført til kip, hvilket skaber en helt speciel stemning.     
 
Anneks:

(Ikke godkendt til beboelse på bbr) Stort fritliggende udhus i beboelsesstandard med bla. badeværelse og 2 disponible rum. Her er rammerne perfekte for at skabe et hjemmekontor, hobbyrum, atelier eller teenager/bedsteforældre afdeling. Bygningen ligger for sig selv, og den har en skøn udsigt over de åbne marker.      
 
Området:

Hårlev ligger ca. 15 min kørsel fra Køge, ca. 50 min kørsel fra København, der er gode togforbindelse fra Hårlev til både Køge/København. I byen tilbydes der mange sportsaktiviteter, især i Hårlev Hallen er der rig mulighed for at dyrke sport/motion, bla. i fitnesscenteret. Her er gode indkøbsmuligheder, byggemarkedet, frisører, blomster butik og boghandler m.v. Vil du hellere ud i naturen, kan man fiske i Tryggevælde å, eller nyde den omkringlæggende natur i form af gå- eller cykelture. Her er gode løberuter og grønne arealer i byskoven eller lange stier i Vallø Skovene. I Hårlev er der et godt sammenhold, og det er et perfekt sted at bo, for en aktiv børnefamilie.

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Indehaver & Ejendomsmægler MDE
  • T: 72626322
  • Danskebolig Stevns & Faxe
  • Hovedgaden 58
    4652 Hårlev