Ved Banen 2, 4652 Hårlev

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsmateriale

Nydeligt halvt dobbelthus midt i Hårlev by

Ejendommen:

 
Charmerende halvt dobbelthus beliggende på privat/fællesvej i hjertet af Hårlev By. Ejendommen er i gåafstand til indkøb, skole og stationen, hvor der går tog mod Køge, og videre herfra mod bla. København og Roskilde. Hårlev er ca. 15 min. kørsel fra Køge og ca. 50 min. kørsel fra København. Ejendommen er løbende sat i stand og fremstår pæn og indflytningsklar. Ejendommen har 119 veludnyttet boligkvm og 20 kvm carport med et integreret skur. Grunden er på 496 kvm og har en sydvestvendt terrasse og en overskuelig have anlagt med græs, enkelte buske og mindre træer. Derudover findes en mindre forhave som er anlagt med græs. Boligen opvarmes med naturgas.
 
Boligen:

 
Boligen fremstår lys og velholdt og indeholder i stueplan, en entre med plads til skabe, et pænt lyst køkken fra 2018 og et badeværelse med bruseniche og plads til vaskesøjle. Stue med udgang til den sydvestvendte terrasse og trappe til 1. sal. På 1. sal er her en mindre repos og 3 gode værelser samt et toilet.
 
Området:

 
Hårlev ligger ca. 15 min kørsel fra Køge, ca. 50 min kørsel fra København, der er gode togforbindelse fra Hårlev til både Køge/København. I byen tilbydes der mange sportsaktiviteter, især i Hårlev Hallen er der rig mulighed for at dyrke sport/motion, bla. i fitnesscenteret. Her er gode indkøbsmuligheder, byggemarkedet, frisører, blomster butik og boghandler m.v. Vil du hellere ud i naturen, kan man fiske i Tryggevælde å, eller nyde den omkring liggende natur i form af gå- eller cykelture. Her er gode løberuter og grønne arealer i byskoven eller lange stier i Vallø Skovene. I Hårlev er der et godt sammenhold, og det er et perfekt sted at bo, for en aktiv børnefamilie.

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Indehaver & Ejendomsmægler MDE
  • T: 72626322
  • Danskebolig Stevns & Faxe
  • Hovedgaden 58
    4652 Hårlev