Hovedgaden 62B, 4652 Hårlev

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsmateriale

Flot og velholdt villa i Hårlev med udsigt til marker

Ejendommen:

80 meter tilabge trukket fra Hovedgaden i Hårlev finder I denne nydelige villa med hele 174 boligkvadratmeter, fordelt på stueplan og førstesal. Ejendommen har en god stor grund på 1.080 kvadratmeter, hvorpå I finder flere små hyggelige kroge og terrasser, hvor de lune solskinstimer kan nydes. Vinduerne er fra 2006 og alt udvendigt træværk er blevet malet i april 2020. Ejendommen fremstår pæn og er lige til at flytte ind i, uagtet hvor stor/lille familie I er.  
 
Boligen:

Stort lyst klinkebelagt bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, samt god opbevaringsplads. Stort og rummeligt køkken i åben forbindelse med stuen og heraf spiseplads i forlængelse. Stort nydeligt badeværelse med lyse klinker og gulvvarme og et stort lyst soveværelse med indbygningsskabe. Til sidst en stor åben entré med gulvvarme, som er husets ’’anden’’ indgang og med trappe opgang til husets værelsesafdeling.  På førstesalen findes en stor lys repos, et disponibelt rum til diverse opbevaring og 3 gode og store soveværelser som egner sig godt til børne- eller teenagerværelse. Fra det vestvendte værelse har I direkte udgang til en stor altan, hvor man kan nyde den friske luft eller solen, når den kigger frem.  
 
Området:

Hårlev ligger ca. 15 min kørsel fra Køge, ca. 50 min kørsel fra København, der er gode togforbindelse fra Hårlev til både Køge/København. I byen tilbydes der mange sportsaktiviteter, især i Hårlev Hallen er der rig mulighed for at dyrke sport/motion, bl.a. i fitnesscenteret. Her er gode indkøbsmuligheder, byggemarkedet, frisører, blomsterbutik og boghandler m.v. Vil du hellere ud i naturen, kan man fiske i Tryggevælde å, eller nyde den omkringlæggende natur i form af gå- eller cykelture. Her er gode løberuter og grønne arealer i Byskoven eller lange stier i Vallø Skovene. I Hårlev er der et godt sammenhold, og det er et perfekt sted at bo, for en aktiv børnefamilie.

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Jonas Emil Søndergaard

  • Indehaver
  • T: 72626322
  • Danskebolig Stevns & Faxe
  • Hovedgaden 58
    4652 Hårlev