Birkealle 1, 4652 Hårlev

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsmateriale

Centralt beliggende i Hårlev

Ejendommen:

Utrolig skøn murstensvilla og tæt på alle hverdagens fornødenheder. Boligen har løbende gennemgået forbedringer og er godt vedligeholdt af nuværende ejer. Ejendommen henvender sig godt til førstegangskøbende eller børnefamilier med dens i alt 175 boligkvadratmeter samt 56 m² kælder. Ejendommen er opvarmet med naturgas, hvor fyret er udskiftet i 2017. Haven er indrettet med græs og blomsterbede, samt gode solkroge. 
 
Boligen:

Boligen er indrettet med indgang til rummelig gang/entré. Fin vinkelstue med plads til sofa- og spise arrangement. Fra stuen er der udgang til god udestue, som eksempelvis kan benyttes på regnvejrsdage, herfra kan udsigt til haven nydes. Køkken fra 1998 i fin stand, med plads til mindre spise arrangement. Fra køkken er der nedgang til kælder. I stueplan er der yderligere 2 gode værelser med indbygningsskabe. Badeværelse med gulvvarme fra 1996. Førstesalen som er fra 1984, er indrettet med 2 værelser, fint repos og badeværelse. Kælderen er indrettet med fyrrum,  viktualierrum samt to disponible rum, det ene med potentiale til vaskerum. 
 
Området:

Hårlev ligger ca. 15 min kørsel fra Køge, ca. 50 min kørsel fra København, der er gode togforbindelse fra Hårlev til både Køge/København. I byen tilbydes der mange sportsaktiviteter, især i Hårlev Hallen er der rig mulighed for at dyrke sport/motion, bla. i fitnesscenteret. Her er gode indkøbsmuligheder, byggemarkedet, frisører, blomster butik og boghandler m.v. Vil du hellere ud i naturen, kan man fiske i Tryggevælde å, eller nyde den omkringlæggende natur i form af gå- eller cykelture. Her er gode løberuter og grønne arealer i byskoven eller lange stier i Vallø Skovene. I Hårlev er der et godt sammenhold, og det er et perfekt sted at bo, for en aktiv børnefamilie.

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Indehaver & Ejendomsmægler MDE
  • T: 72626322
  • Danskebolig Stevns & Faxe
  • Hovedgaden 58
    4652 Hårlev