Nordhøjvej 22, 4640 Faxe

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsmateriale

Stor & hyggelig ejendom på 190 kvm i St. Torøje

Ejendommen:

Flot og hyggelig ejendom på Nordhøjvej i St. Torøje. Boligen byder på hele 190 kvadratmeter, en carport på 35 kvadratmeter og en sydvestvendt grund på 710 kvadratmeter som tillige byder på bl.a. pærer, æble- og blommetræer. Huset er løbende istandsat, hvoraf der bl.a. kan nævnes køkken/alrum og stue fra 2010, nyt badeværelse i stueplan fra 2022, vinduer og døre formodes at være fra 2004-2005, badeværelse på 1 salen fra 2006, samt ny luft-til-luft varmepumpe i stueplan fra 2018-2019. Suppleres med varme fra brændeovn (ukendt alder) i stuen.
 
Boligen:

Du træder ind i en stor klinkebelagt entré, hvor trappen til førstesalen er placeret, samt en fordeler-gang ud til husets badeværelse som er renoveret i 2022, et stort bryggers med gulvvarme, en masse opbevaringsplads og plads til vaskemaskine + tørretumbler. I forlængelse heraf har du et langt disponibelt rum med separat udgang til indkørsel og haven - rummet her har sælger brugt som værksted. Et nydeligt køkken-alrum med god spiseplads, samt udgang til den sydvestvendte fliseterrasse, en stor opholdsstue med dejligt lysindfald, samt trægulve der let kan slibes, så de fremstår spritnye og til sidst et stort soveværelse med indbygningsskabe.  
På førstesalen finder I en stor repos, samt 2 store og gode værelser, begge med god skabsplads. Et nydeligt badeværelse, som er blevet moderniseret i 2006, en stor opholdsstue, hvor man med fordel ville kunne etablere minimum 1 eller 2 værelser mere, samt en stor og vestvendt altan, hvor man kan nyde de lune aftener og solnedgangen.  
 
Området:

St. Torøje er en hyggelig landsby tæt på Karise og midt mellem Faxe og St. Heddinge. Der er ganske kort cykelafstand til St. Spjellerup (med friskole og firbørnehave) og Lyderslev med den lokale købmandsbutik. I såvel St. Heddinge som Faxe kan man tage en tur på torvet og besøge byernes butikker, her findes bl. a. alle de store supermarkeder, dame- og herretøjsbutikker, Matas, brillebutikker, frisører, Røde Kors butikken, cafeer/restauranter og meget mere - eller måske man bare vil nyde den enestående natur på Stevns, tage en tur på den nærliggende strand eller besøge lystbådehavnene i Faxe Ladeplads eller Rødvig. Byerne byder også på Biograf, samt en masse sportsmuligheder, såsom tennis, fodbold, håndbold, fitnesscenter, svømmehal og idrætshal.

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Jonas Emil Søndergaard

  • Indehaver
  • T: 56713040
  • DanskeBolig Faxe
  • Torvegade 16
    4640 Faxe