Rødvigvej 25, 4640 Faxe

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsmateriale

Ejendommen:

I Lille Torøje mellem Rødvig og Faxe Ladeplads, ikke langt fra skov og strand er denne unikke ejendom beliggende. Stor, skøn, naturlig og idyllisk grund på hele 3.309 kvm lige ud til markerne, med de smukkeste solnedgange. Naturlig opvoksning som giver noget vildt og unikt til grunden, der er spændende at arbejde videre med.  I sælgers tid, er der ikke anvendt sprøjtemidler/gift på grunden. 
 
På denne skønne grund ligger der et bondehus ”Den gamle skole” som er højloftet af et bondehus at være, med et boligareal på 128 kvm og en uudnyttet højloftet 1. sal. Sprossede vinduer, gammel dør, stråtag og bindingsværk giver den helt rette stemning. Sælger oplyser at stråtaget er fra 2003 og mønning er fra 2021 jf bilag. Huset trænger til renovering, så her kan man udleve drømmen om at sætte sit eget hus i stand og indrette sig lige som man vil. Her er mulighed for at ansøge kommunen om flexboligstatus. Så man kan også blot have ejendommen som sit fristed, hvor ferie og weekender kan holdes tæt ved vand og strand i pagt med naturen, med mulighed for masser af gå - og cykel ture i den skønneste natur.  
 
Boligen:

Her kommer man ind af en gammel flot dobbelt trædør til en entre med en hjørnetrappe, der fører én op til et disponibelt rum/loft på hele 80 kvm hvoraf de 12 kvm er registreret som udnyttet på bbr. Stor sydvendt stue med pilleovn, 3 værelser, et køkken, et bryggers samt et badeværelse. Derudover findes en mindre lade/udhus på 51 kvm.  
 
Området:

I Faxe By kan man tage en tur på torvet og besøge  byens butikker, her findes bla. Menu, Fakta, Dame -og herretøjsbutikker, Matas, brillebutik, frisører og Røde Kors butikken og mange flere eller måske man bare vil nyde den enestående natur omkring Faxe kalkbrud eller tage en tur på stranden eller lystbådehavnen i Faxe Ladeplads. Faxe byder også på en Biograf, samt en  masse sportsmuligheder, såsom tennis, fodbold, håndbold, fitnesscenter, svømmehal og idrætshal.

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Indehaver & Ejendomsmægler MDE
  • T: 56713040
  • DanskeBolig Faxe
  • Torvegade 16
    4640 Faxe