Præstøvej 118, 4640 Faxe

Ny pris
  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsmateriale

Istandsat bolig med nyt luft til vand opvarmningsanlæg.

Ejendommen:

Når du fra Faxe kører mod syd af Præstøvej, så passerer du Orup efter ca. 7 km. syd for Faxe. Og her kan du godt få et sug i  maven, når du kigger ud over det meget smukke landskab med Præstø Fjord lige fremme, og et kig til Faxe Bugt mod øst. 500 meter længere fremme ligger ejendommen, klar til indflytning.
Ejendommen er solidt opført af røde teglsten med udnyttet 1. sal og halv kælder, hvor det nye varmeanlæg er installeret. Ejendommen ligger på 752 kvm. grund, der grænser op til åben Mark, der mod vest afgrænses af skov. En betagende udsigt. Ganske vist ligger ejendommen op til Præstøvej, men huset er placeret midt på grunden, og fra den dejlige havestue kan udsigten nydes, både mod øst og vest. En udsigt du hurtigt bliver afhængig af. Der er trafikanter på Præstøvej, men slet ikke så meget som indfaldsvejene til f.eks. Køge og Næstved. Om natten er der næsten ingen trafik.
 
Boligen:

Huset udgør 110 etagemeter bolig, hvortil kommer 20 kvm. sydvendt havestue og halv kælder på 30 kvm. Boligen er indrettet med stor entre med opvarmet klinkegulv og flot trappe til 1. sal. Lys opholdsstue med brændeovn og fyr/plankegulv samt udgang til havestuen. Lyst køkken med portal til stuen og udgang til vestvendt terrasse, hvor udsigten kan nydes til solen går ned bag skoven i vest. Nyt badeværelse med gulvvarme, toilet, håndvask og bruseniche. 1. sal indeholder: Stor repos og 3 dejligt lyse værelser, alle med fyr/plankegulv. Herudover er der et muret udhus og en ældre trægarage. Præstøvej 118 er et hus du har råd til at købe, og et hus der er billigt at varme op med fremtidens energikilde.
 
Området:

Orup ligger ca. 7 km. syd for Faxe og ca. 12 km. nord for Præstø med 10 minutters kørsel til motorvejen i Rønnede. I Faxe kan du shoppe i 4 dagligvaremarkeder, heraf 3 lavprisbutikker. Herudover er der et væld af af specialforretninger med fortræffelig kundeservice. “Kanten” er byens og oplandets populære cafebiograf med 2 biografsale. Fra “Kanten” kan udsigten over kalkbruddet opleves, der under alle lysforhold er et prægtigt skue. Bygningen rummer også et fremragende museum, der flittigt gæstes af de mange danske og udenlandske besøgende i kalkbruddet. I Faxe er der idrætshal, svømmehal, fitnesscentre og tilbud om mange andre sportstilbud. Feddet Strand ligger ganske tæt ved Præstøvej 118. Feddet er en af Danmarks bedste sandstrande, og med sine fyrreplantager og lyngbevoksede hedestrækninger et fremmedelement på disse kanter. Feddet er skabt af Bøgestrømmen, der gennem århundreder har ført strømmen mod mod syd og aflejret det fine sand, så det næsten lukker indsejlingen til Præstø Fjord. I Faxe Ladeplads er der en dejlig lystbådehavn og en meget aktiv industrihavn. Det er godt at bo i Sydøstsjælland!

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Indehaver & Ejendomsmægler MDE
  • T: 56713040
  • DanskeBolig Faxe
  • Torvegade 16
    4640 Faxe