Karen Jeppes Vej 1, 4653 Karise

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsmateriale

Charmerende & stort træhus i Karise m. stor carport/udhus

Ejendommen:

På den hyggelige adresse – Karen Jeppes Vej finder I dette charmerende træhus, sælger selv har fået opført i år 2000. Ejendommen byder på 151 boligkvadratmeter, en indbygget 24 kvadratmeter ”helårs” udestue i direkte forbindelse med stuen samt en stor carport på 72 kvadratmeter med udhus/værksted i enden. Til ejendommen hører en stor og hyggelig grund på 938 kvadratmeter, fine træer, buske og blomster samt store og gode arealer med flisebelægning. Hyggelig krog med overdækning og udekøkken. Boligen har energimærke C og opvarmes med en indvendig varmepumpe og ventilationsanlæg.  
 
Boligen:

Stor og lys entré med god plads, samt nydelige gulve, et bryggers med plads til vaskemaskine, tørretumbler, varmeforsyning, samt en ekstra håndvask, stort badeværelse med gulvvarme, brus og klinker, et stort soveværelse med gulvtæppe samt skabe. Husets store spisekøkken, som er veludnyttet i form af mange skabe og opbevaringsplads samt en god stor spiseplads. Hyggelig stue med udgang til den vestvendte-terrasse samt adgang til den lækre  udestue, hvor der er gulvvarme og masser af vinduer og dejligt lysindfald – sælger har benyttet denne som en ekstra stue hele året.   På førstesalen er der et stort åbent rum, hvor sælger i dag har kontor.Førstesalen er så stor, at man uden problemer kan etablere 2-3 værelser, derudover finder man her et badeværelse med brus.
 
Området:

Karise har meget godt at byde på, her er en fantastisk opbakning fra borgerne, som er meget engageret i at udvikle byen til gavn for alle aldre. Gode indkøbsmuligheder. God lokal skole (0-9. klasse), Fritidsordning (SFO 0-5 kl.), Integreret børneinstitution (0-6 år) samt både offentlig og privat dagpleje. Desuden et velfungerende foreningsliv med bla. Karise idrætsforening, Karise Håndværker- og Borgerforening, sogneråd og ældreklub. Station med tog til Køge og Faxe Ladeplads. Kort afstand til skov og dejlig natur.

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Indehaver & Ejendomsmægler MDE
  • T: 56713040
  • DanskeBolig Faxe
  • Torvegade 16
    4640 Faxe