Birkedommervej 22, Vester Egede, 4690 Haslev

Åbent hus: 03.12.2022 fra kl. 13:00 til kl. 13:30
  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsmateriale

Stor charmerende ejendom nær Rønnede

Ejendommen:

Stor og yderst charmende ejendom beliggende i Vester Egede, nær Rønnede. Ejendommen rummer hele 246 kvadratmeter beboelse, samt udhuse på 20 og 15 kvadratmeter. Grunden er 919 kvadratmeter stor, hvor der nemt kan anlægges en hyggelig have. Ejendommen er løbende renoveret, hvor der bl.a. kan nævnes følgende: Badeværelser, gulve, vinduerne og meget andet. Ejendommen fremstår pæn og nem at gå til og boligen har energimærke E og opvarmes med en kombi-keddel i form af brænde- og pillefyr. Ejendommens facader trænger dog til lidt vedligeholdelse og maling. Mulighed for at ansøge om Flexbolig status hos Faxe kommune.
 
Boligen:

Lys entré med klinker, plads til overtøj og med trappe til førstesalen, et stort soveværelse med flotte plankegulve og på over 20 kvadratmeter, et gennemgangsrum/værelse med direkte adgang til eget bad og toilet og ydermere et ekstra værelse som sælger bruger som opbevaring og til klædeskab.  Dernæst kommer husets skønne og store stue med de samme plankegulve, hyggen fra brændeovnen, højt til loftet og ellers et dejlig lyst rum, husets spisestue ligger i forlængelse som ellers fremstår flot og lyst som resten af rummene. I køkkenet finder I et stort og veludnyttet køkken, med klinker på gulvet og der er opsat et Svane køkken som passer godt ind i stilen, med et flot italiensk ILVE gaskomfur på 90 cm med to elektriske ovne.  Til sidst bryggers/fyrrum med plads til vaskemaskine, tørretumbler og meget andet, et toilet m. bad, samt et stort værelse for enden i denne ’’afdeling’’.  1 sal. Byder på en god og lang repos, hvor du i den ene ende finder et toilet m. bad, samt et stort værelse. Udover dette, har du yderligere 2 gode og store værelser heroppe, så der er plads til den store familie.    
 
Området:

Ejendommen er beliggende tæt på motorvejstilkørslen i Rønnede mod København og Rødby. Både Haslev og Faxe by finder du små 10 minutters kørsel derfra og her finder man bl.a. træningscenter, sportsaktiviteter, skole, børnehave, en hyggelig gågade og gode indkøbsmuligheder. Endvidere er der masser at se- og lave i området, hvor der bl.a. kan nævnes: Rønnede golfklub, Gisselfeld kloster med Go high og det nye spektakulære skovtårn, som kun ligger få kilometer fra ejendommen.

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Jonas Emil Søndergaard

  • Indehaver
  • T: 56713040
  • DanskeBolig Faxe
  • Torvegade 16
    4640 Faxe