Stenagervej 45, 4640 Faxe

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsmateriale

Hyggelig etplansvilla i ’Agerkvarteret’ i Faxe

Ejendommen:

Ned af en privat/fællesvej finder I dette hyggelige etplanshus. Boligen byder på 143 veludnyttede kvadratmeter, samt en stor grund på hele 1.242 kvadratmeter, hvor der er god plads til at etablere en hyggelig og charmerende have. Til ejendommen hører ligeledes en garage på 32 kvadratmeter. (garage er dog større end oplyst på nuværende BBR, sælger er igang med at opdatere BBR, derudover er her også et drivhus, et legehus og et udhus.) Ejendommen har energimærke D og opvarmes med naturgas.  
 
Boligen:

Stor og lys entré med parketgulve, gæstetoilet med gulvvarme, samt et stort badeværelse, hvor der også er gulvvarme. Et godt bryggers med god opbevaringsplads, samt plads til bl.a. vaskemaskine. Et stort- og kvadratdisk køkken med spiseplads og et værelse i forlængelse. Udover dette forefindes der 3 gode og store værelser, samt en stor stue med dejligt lysindfald og direkte udgang til en fliseterrasse.  
 
Området:

I Faxe By kan man tage en tur på torvet og besøge byens butikker, her findes bl.a. Menu, Fakta, Dame og herretøjsbutikker, Matas, brillebutik, frisører og Røde Kors butikken og mange flere eller måske man bare vil nyde den enestående natur omkring Faxe kalkbrud eller tage en tur på stranden eller lystbådehavnen i Faxe Ladeplads. Faxe byder også på en Biograf, samt en masse sportsmuligheder, såsom tennis, fodbold, håndbold, fitnesscenter, svømmehal og idrætshal.

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Jonas Emil Søndergaard

  • Indehaver
  • T: 56713040
  • DanskeBolig Faxe
  • Torvegade 16
    4640 Faxe