Tokkerupvej 10, 4640 Faxe

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsmateriale

Mulighed for at ansøge om flexboligtilladelse.

Ejendommen:

Velpasset, stråtækt bondehusidyl i den lille hyggelige landsby Værløse. Få min. kørsel til Faxe og toget kan du tage mod Køge/Faxe Ladeplads fra Tokkerupstation få hundrede meter fra ejendommen. Her er virkelig idyllerisk og hyggeligt. Haven er delt i 2 med en lille grusvej der deler grunden og som føre op til de bagvedlæggende naboer. Men det gør ikke noget, for du har stadig den hyggeligste have fyldt med blomster, frugtræer, liv og hyggelige kroge. Garage som i dag anvendes til hobby værksted og opbevaring, lille vaskehus samt et ældre udhus bagerst i haven. Sælger får lagt ny mønding på, tækkemand er bestilt.
 
Boligen:

Lille entre, nydeligt og tidløst badeværelse fra 2020 med gulvvarme (el), hyggelig stue, køkken med adgang til spisestue i forbindelse herfra adgang til 1. sal. Seperat adgang til fyrrum og viktualierum i udhus. På 1. salen forefindes der et stort soveværelse og repos. Alt fremstår løbende moderniseret og i pæn stand. Her er en skøn atmosfære og masser af hygge ude som inde. Obs lofthøjde er varierende. De laveste bjælker i huset er der omkring 180 cm. under.
 
Området:

Værløse er en lille hyggelig landsby hvor alle kender alle. Her er station i kort gåafstand, og så er der en skøn natur i området. Den nærmeste by er Faxe her kan man tage en tur på torvet og besøge byens butikker, her findes bl.a. Menu, Fakta, Dame -og herretøjsbutikker, Matas, brillebutik, frisører og Røde Kors butikken og mange flere eller måske man bare vil nyde den enestående natur omkring Faxe kalkbrud eller tage en tur på stranden eller lystbådehavnen i Faxe Ladeplads. Faxe byder også på en Biograf, samt en masse sportsmuligheder, såsom tennis, fodbold, håndbold, fitnesscenter, svømmehal og idrætshal.

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Indehaver Præstø, Stevns & Faxe, Ejendomsmægler MDE
  • T: 56713040
  • DanskeBolig Faxe
  • Torvegade 16
    4640 Faxe