Floraparken 69, 4690 Haslev

INVESTOR
  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsmateriale

EJENDOMMEN KAN KUN KØBES AF EN INVESTOR DER INDGÅR LEJEAFTALE MED NUVÆRENDE EJER. 
KONTAKT KNUD-ERIK JØRGENSEN PÅ TELEFON 40524949 FOR YDERLIGERE INFORMATIONER OG AFTALE OM BESIGTIGELSE.

Ejendommen:

Floraparken 69 er kun til salg for investor der vil indgå lejeaftale med nuværende ejer, der fortsat ønsker at bebo ejendommen. Leje pr. md. kr. 6.000,- + forbrug. Floraparken er et eftertragtet villaområde lige syd for Haslev. Her ligger ejendommen meget roligt på 777 kvm. vestvendt grund.  
 
Boligen:

Huset er opført i 1978 af røde teglsten med bølgeeternittag. Herudover er der en fin carport og et velisoleret udhus. Boligen udgør 194 etagemeter og indeholder: Entre med skabe, stor dejlig opholdsstue med brændeovn og udgang til overdækket terrasse. Dejligt lyst spisekøkken. Soveværelse, gæsteværelse. Dejligt badeværelse med toilet, håndvask, kar og bruseniche. 1.sal: Lyst alrum med loft til kip. Stort værelse med loft til kip. Walk-in closet og depotrum. Ejendommen fremstår meget velholdt, hvilket også gælder for grund og haveanlæg i øvrigt.
 
Området:

Haslev blev tidligere kaldt skolernes by eller "Skolebyen i det grønne". Byen har mange skoler, Sofiendalskolen, Lysholm Skole og Nordskovskolen samt en privatskole, Haslev Gymnasium, og EUC (teknisk skole), samt to idrætsefterskoler. Haslev er Faxe kommunes største by og handelsforeningen har mere end 40 specialbutikker som medlemmer. Haslev ligger i et af de smukkeste naturområder midt på Sjælland, og har derved fået tilnavnet ”Byen i det grønne”.  I byens omegn ligger herregårdene Bregentved og Gisselfeld gods. Der er ca. 10 min. kørsel til motorvejsafkørslen mod København.

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Indehaver Præstø, Stevns & Faxe, Ejendomsmægler MDE
  • T: 56713040
  • DanskeBolig Faxe
  • Torvegade 16
    4640 Faxe