Præstemarksvej 21, 4653 Karise

  • Bestil fremvisning

  • Bestil salgsmateriale

1,6 ha jord – bolig til renovering

Ejendommen:

Skønt bondehus til istandsættelse - denne ejendom giver dig mange muligheder samt en skøn grund på hele 1,6 ha jord. Vælger du at færdigrenovere det nuværende bondehus kan du få en meget hyggelig beboelse med en skøn udsigt til naturarealer samt med et fint lille værksted. På modsatte side af matriklen, følger der et lille trekantet stykke jord med, som sælger har brugt til køkkenhave.   
 
INGEN ADGANG uden aftale med mægler.
 
Boligen:

Den nuværende bolig har sælger stort set ryddet for indmad, og en stue er tæt på færdig, men resten af beboelsen står nu for tur. SÅ har du hænderne skruet rigtig på, kan dette blive et rigtig sjovt projekt, da sælger har taget noget af det hårde/beskidte arbejde. Her kan bla. nævnes: nykalket, omfangsdræn, fibernet nedgravet og monteret, vinduer skiftet i stuen, men vinduer til resten af huset haves og følger med i handlen, PVC kloak ude, isolering/radon spærre i gulv stue, isolering væg stue, bærende indervægge i egetræ, så udvendig reparation på bindingsværk muligt, delvist nye kabler trukket (dog ikke monteret i tavle), al synligt træværk er er sprøjtet mod borebiller 2 gange. Se også liste sælger har lavet vedr. renovering, kan hentes på vores hjemmeside under ejendommen. Boligen opvarmes via oliefyr, og har stået opvarmet om vinteren.    
 
Området:

Karise har meget godt at byde på, her er en fantastisk opbakning fra borgerne, som er meget engageret i at udvikle byen til gavn for alle aldre. Gode indkøbsmuligheder. God lokal skole (0-9. klasse), Fritidsordning (SFO 0-5 kl.), Integreret børneinstitution (0-6 år) samt både offentlig og privat dagpleje. Desuden et velfungerende foreningsliv med bl.a. Karise idrætsforening, Karise Håndværker- og Borgerforening, sogneråd og ældreklub. Station med tog til Køge og Faxe Ladeplads. Kort afstand til skov, stand og dejlig natur.

Er du interesseret i denne bolig?

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedrørende eller interesse i denne bolig.

  • Nanna Søndergaard

  • Indehaver & Ejendomsmægler MDE
  • T: 56713040
  • DanskeBolig Faxe
  • Torvegade 16
    4640 Faxe